damn-girl: Já se ještě přimluvím za Boudiccu . Celý život jsem vařila na elektrice na sklokeramice a máme ji i tady v bytě a byla jsem rozhodnutá, že ji chci do baráku též a že rozhodně ne indukci. Nedávno jsem na ní ale vařila u kamaráda a rovnou jsem dělala řízky a opravdu se toho bála, ale nakonec vše dopadlo naprosto v pohodě a musím říct, že je indukce skvělá a už chci jen tu! Jen musíš počítat s tím, že se ti rozpálí hned, takže maso na restování či cibulku už musíš mít předem připravené a nakrájené. Ne jako s elektrikou, že si dáš olej do hrnce a teprve si u toho v klídečku krájíš cibulku
. Ba dokonce je tak rychlá, že kdybych kvůli čajům nepotřebovala rychlovarnou konvici s volitelně nastavitelnou teplotou, tak bych uvažovala o tom, že koupím konev na vodu na plotnu, protože ta voda je na bodu varu rychleji než s rychlovarkou
. Navíc tím jak se indukce dokáže rozpálit, tak je skvělá na stejky, což hádám, že tvůj drahý ocení